Ultrasoon reinigen van Carburateurs

Ultrasoon reinigen van carburateurs is mogelijk bij nagenoeg alle motorfietsen zonder injectiesysteem.

Wanneer carburateurs ultrasoon reinigen / carburateurs schoonmaken?

  • Bij startproblemen
  • Bij hoog brandstofverbruik
  • Bij overmatige uitlaatemissies
  • Bij onregelmatig of niet stationair lopen
  • Bij onregelmatige prestaties en gas-respons

Ultrasoon reinigen, wat is dat?

Ultrasoon reinigen is een zeer effectieve reinigingstechniek. Het reinigingseffect in een ultrasoon bad ontstaat doordat (voor de mens niet waarneembare) geluidsgolven door het water met de reinigingsvloeistof worden gestuurd. Hierdoor ontstaan tienduizenden luchtbelletjes die door de geluidsgolven in elkaar klappen. Deze implosies hebben een veelvoud aan kleine stromingen door de reinigingsvloeistof tot gevolg.. Deze stromingen functioneren als een borstel en weken het vuil los Zonder te krassen of te schuren en tot op plaatsen te komen die niet zichtbaar zijn voor het oog of zijn schoon te maken met de hand. Zodoende worden dus alle kleine kanalen in de carburateurs en sproeiers gereinigd voor optimale prestaties.

Onze werkwijze

Wij beschikken over een ruim Ultrasoon reinigingsbad van 440 x 240 x 125mm zodat ook een set van 4 carburateurs als geheel ultrasoon kan worden schoongemaakt, dit bespaard dus veel tijd en kosten. Voordat we ultrasoon gaan reinigen moeten de naalden, sproeiers en vlotterbak worden gedemonteerd zodat deze separaat kunnen worden gereinigd (ultrasoon) om het beste resultaat te bereiken.

Opsturen / Verzenden

Geen kans om de onderdelen bij ons langs te brengen, of is de afstand tot ons bedrijf te ver voor u? U kunt uw onderdelen ook aan ons opsturen per (pakket)post. Binnen een week sturen wij u de gereinigde onderdelen weer aan u terug!

Andere onderdelen Ultrasoon reinigen

Voor de prijzen van het ultrasoon reinigen van andere onderdelen (kleppendeksel, remklauwen, etc.) kunt u contact met ons opnemen. U ontvangt dan geheel vrijblijvend een prijsopgave.